Kender fehérje
A kender fehérje kétségtelenül a legkiválóbb minőségű növényi fehérje, mivel mind a 23 aminosavat tartalmazza, valamint az albumin és az edestin fehérjetartalma magas. A kenderfehérje nagyszerű segítség a diétákban, a regenerálódás során, az edzésben lévő sportolók számára, vagy bármely olyan kezelés kiegészítéseként, ahol az izomtömeg fenntartásához magasabb fehérjebevitelre van szükség. Az 50%-ban fehérjéből álló fehérje mellett ásványi anyagokat, vitaminokat és rostokat is tartalmaz. Külön említést érdemel a fehérjében található edestin, amely összetételében nagyon hasonlít az emberi plazmafehérjéhez, ezért részt vesz a szervezetben az antitestek, hormonok és a hemoglobin szintézisében. A fehérjét naponta kétszer 15g mennyiségben kell adagolni, jelen esetben edzés után. A legjobb, ha shake formájában, banánnal és növényi tejjel fogyasztjuk.
A Cannadorra termékcsalád minden fehérjéje biogazdálkodásból származik (BIO). A kínálatban talál ízesített fehérjéket, natúr fehérjéket és speciális funkcionális fehérjéket - férfiaknak királydinnyével, nőknek kollagánnel.
#ShowMore#
Ha összehasonlítjuk a hagyományos tejsavófehérjét a természetes kenderfehérjével, fontos megemlíteni, hogy a kendermag fehérje növényi eredetű, és számos előnnyel jár az emésztőrendszer és az általános egészség szempontjából (nagyon könnyen emészthető). A kenderfehérje nem tartalmaz allergéneket. Próbáld ki, hogy naponta egy adag tejsavófehérjét kenderfehérjére cserélsz, így segítesz a testednek, javítod az általános egészségedet és vitalitásodat, miközben kíméled az emésztőrendszeredet.
Kenderfehérje vs. tejsavófehérje
Növényi vs. állati eredet
A szerves kender fehérje kender magvaiból készül. A proteinpor előállítása során nem történik hőkezelés, így megmarad a magas bioaktív frakció- és enzimtartalom.
A tejsavófehérje sajtgyártás melléktermékéből, folyadékból készül. A gyártás során hőkezelés történik, amely rontja a fehérjék azon képességét, hogy biokémiai reakciókat irányítsanak és gyorsítsanak fel a testben.
Emészthetőség
Kender fehérje hatások: A kender protein rosttartalma kedvező hatással van a bélrendszerre. Az esszenciális zsírsavak és a teljes aminosav-készlet egyedülálló forrást biztosítanak az omega-3 és -6 zsírsavakból, valamint a szervezet számára hasznos mind a 23 aminosavból.
A tejsavófehérje gyakran puffadást és görcsöket okoz, különösen nagy mennyiségben és hosszú távon fogyasztva.
Allergének
A kender fehérjék csak természetes összetevőket tartalmaznak.
A tejsavófehérje nem megfelelő a laktózérzékenyek számára.
Legnépszerűbb termékek
BIO minősítésű kender fehérje - kiváló minőségű fehérje. 500g Tiszta 50%-os növényi fehérje, 90%-ig emészthető, laktóz mentes, glutén mentes és a legjobb tápanyag az izmok és...
A BIO minősítésű kenderfehérje kiváló minőségű fehérje, amely 50%-os tisztaságú növényi fehérjét tartalmaz, és 90%-ban emészthető. Laktóz- és gluténmentes, így ideális tápanyag...
BIO minősítésű kender fehérje - kiváló minőségű fehérje. 1kg Tiszta 50%-os növényi fehérje, 90%-ig emészthető, laktóz mentes, glutén mentes és a legjobb tápanyag az izmok és...