Kender süti csokoládéval
A ropogós kender csokoládé sütik szinte ellenállhatatlanok!
Hozzávalók
2/3 csésze - Kenderolaj
1/2 csésze - Kender tej
1/3 csésze - Nádcukor - édesítőszer és bármilyen mennyiség az Ön igényei szerint
2 evőkanál - Viz
1 evőkanál - Keményítő
1 evőkanál - Vanília kivonat
2 csésze - Tönköly liszt
2/3 csésze - Sötét kakaó
1 teáskanál - Szódabikarbóna
fél - Teáskanál só
Instrukciók
Melegítse elő a sütőt 190 fokra.
Nagyobb tálban keverjük össze az olajat, a cukrot, a kendertejet, a nádcukrot, a vizet, a keményítőt és a vanília kivonatot.
Egy másik tálban keverjük össze a tönköly lisztet, a kakaót, a szódabikarbónát és a sót. Majd egy nagyobb tálban fokozatosan és alaposan keverje össze a másik keverékkel.
Készítsen golyókat a kialakult tésztából. Tegyük őket egy tepsibe, melybe sütőpapírt helyez előtte. Tartson legalább négy centiméteres távolságot a golyók között, mivel a hő hatására szétterülnek.
Süssük a sütőben 8-10 percig. Miután kivette a sütőből hagyja őket a tepsibe, legalább öt percig. Miután a sütik kihűltek tálalhatjuk őket.