Tömegnövelők
A kender tömegnövelő kenderfehérje, árpamaláta, rizstejpor és rostok különleges keveréke. A termék fehérjetartalma 25%. A tömegnövelőt kifejezetten az izomépítés és -fenntartás céljából fejlesztették ki. Használhatják sportolók edzés közben vagy étrend-kiegészítőként bárki számára, akinek magas minőségű fehérje- és szénhidrátforrásra van szüksége. Naponta kétszer 15g-ot érdemes fogyasztani.
#ShowMore#
Mi a különbség a fehérje és a tömegnövelő között?
A kendermag fehérje ideális választás azok számára, akik kiváló minőségű tápanyagokat keresnek az izomtömeg építéséhez és regenerálásához, valamint az egész szervezet megerősítéséhez. Alkalmas fiataloknak, felnőtteknek és időseknek egyaránt.
A kendermag tömegnövelő ezzel szemben kifejezetten sportolóknak ajánlott, akik magasabb testsúlyt és izomnövekedést szeretnének elérni. A kettő közötti különbség a tápanyagok összetételében rejlik: míg a kendermag fehérje több fehérjét tartalmaz, addig a tömegnövelő több szénhidrátot tartalmaz.
TÖMEGNÖVELŐ
Mi a tömegnövelő összetétele?
A kendermag protein (30% edestin, 20% albumin), árpamaláta és szárított rizstej.
A kendermag tömegnövelő hatásai
- A kendermag protein segít lebontani a tejsav metabolitjait, ami nagyszerű az izmok regenerációjához.
- Kiváló edzés utáni tápanyag, támogatja az izomnövekedést és az energiapótlást.
- Az árpa B-vitaminokat biztosít, erőt és állóképességet ad (már a gladiátorok is naponta fogyasztottak árpát, hogy testük edzettebb legyen).
- A benne lévő rizs kiváló minőségű szénhidrátforrás.
- A felszívódási és hasznosulási arány akár 90% is lehet.
- Növényi eredetű és laktózmentes.
- Kiváló energianövelő, amely hosszú időn át tart.
- Laktat (magas rosttartalommal rendelkezik).
- Támogatja a méregtelenítést.
- A-, B1-, B2-, B3-, B6-, C-, D- és E-vitamin forrása.
- Kiegyensúlyozott mennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, kalciumot, magnéziumot, cinket és vasat.
- Tartalmazza mind a 23 aminosavat, köztük a 8 esszenciálisat.
- Kiváló arányban biztosítja az omega-3, 6 és 9 telítetlen zsírsavakat.