Nyári grillezés kenderrel
Szerző: Batki Zoltán
Mi több, mint egy kellemes nyári este, a barátokkal és grillezéssel? Szeretné meglepni vendégeit egyedi pácolt hússal vagy zöldséggel? Használja ki tippjeinket, és a legközelebbi alkalommal készítse el a grillezett finomságokat a finom kender fűszerekkel.
A Barbecue történelme
Számos elmélet létezik a barbecue eredetéről. De az igazság az, hogy természetesen alakult ki, ahogyan a vadászat és a tűz használatának művészete.
Azok, akik ezt a gasztronómiai iparágat érdemben részesítik, azok a franciák. A barbecue szó állítólag a barbe-a-quene-ből származik, vagy szakálltól farokig süt. A második elmélet az, hogy a barbecue az őslakosoktól származik, pontosabban a Arawaksoktól, egy viszonylag nagy számú nyelvi és kulturálisan kapcsolódó indián törzstől Dél-Amerikából. A húst egy nyersfarostában készítették el, amelyet barbakónak neveztek.
Kender sók
A kender mint gyógynövény nagyszerű a főzéshez az ételek ízesítésére. A főzés / sütés / a kannabinoidokat (kannabinoidokat) felszabadítja. A sókban és a fűszerkeverékekben levő kendermag segit a jobb emésztéshez, és támogatja a szervezet természetes védekezését. Ezen túlmenően a kender az ételeknek finom illatot ad.
Kender só - zöldborssal és medvehagymával
Ez a só igazi ínyencek és rajongók számára készült - a kender és a himalájai só keveréke, zöldborssal és a medvehagymával. A himalájai só 84 különböző ásványi anyagot ötvöz, amelyek nagyon fontosak az anyagcsere-folyamatok szempontjából. Minél nagyobb a vastartalom, a rózsaszínebb a színe. Ez a só alkáli környezetet teremt a szervezetben. A medvehagyma antibakteriális, és természetes antibiotikumnak és antimycotikumnak tekinthető.
A zöldpaprika az emésztés és az aphrodisiac természetes ösztönzője.
"A bors és a medvehagyma kombinációja a számomra a legjobb dolog! Otthon mindenhez ezt használjuk" mondja Jakub Dufek a Cannadorra-tól.
Kender só chilivel
Ha valami kicsit fűszeres akarsz, győződj meg róla, hogy kipróbálod ezt a kender sót - a kender és a himalájai só keverékét egy kis chilivel. A himalájai só 84 különböző ásványi anyagot ötvöz, amelyek nagyon fontosak az anyagcsere-folyamatok szempontjából. A chili paprika javítja az élelmiszer emészthetőségét, hígítja a vért és stimulálja a vérkeringést, és természetes afrodiziákumnak is tekinthető.
“Egy kicsit fűszeres - legjobb a húsokhoz, ezért mindig ezt a sót választom.” mondja Pavel a kender tanácsadó.
BIO kender só
Az eredeti Cseh termék az egészséges fűszerezésért, a keverék alkalmas normál sózásra hideg és meleg ételekhez. A kenderben található anyagok emésztési problémákra alkalmas. Nyugtató és relaxáló hatású.
"Szeretek kender sót használni, nemcsak a grillezéskor! Amikor a grillezésre kerül a sor, szeretem a burgonyát, a húst vagy a zöldséget ezzel megszórni. Mindig kellemesen meglepődnek szeretteim" - mondta Lucka a Cannadorra-tól.
Kender fűszer - Provence
Ha csak ízesítő fűszerrel szeretné szezonálni az ételeket, próbálja meg a Provence-t - a kender és aromás fűszernövények keverékét, amely elősegíti a jó emésztést, és tipikus mediterrán ízeket és aromákat ad.
"Ennek a fűszerkeveréknek nem szabad hiányozni a konyhából! A barátommal imádjuk, és szeretjük meglepni vele szeretteinket." - mondja Kristyna a Cannadorra-tól.
Kender só - egy eredeti ajándék!
Ha nem grillez, de egy nyári grill-partiba megy, biztosan úgy gondoljuk, hogy nem sértene meg senkit ilyen só. Ez egy étrend-kiegészítő, ahol élvezheti a kender potenciális előnyeit - különösen a só segít az emésztés felgyorsításában és pihentető hatású. Ráadásul ez egy tipp arra, hogy megkapja a testben lévő természetes CBD-t, amely ezekben a sókban található!
{article 650}
[intro]{/article}